Martinizing

Martinizing ontwikkelt samen met, fabriceert voor, en levert aan scholen in Nederland en België producten voor leerlingen en studenten.

Ons Team: de mede-oprichters

inge neeskens

twitter linkedin facebook

Inge Neeskens

Begon bij Lucas Bol in Amsterdam en was een paar jaar later één van de eerste medewerkers van het Nederlandse verkoopkantoor van Novo Nordisk. Mede-eigenaar van (All Office) Siegers Haarlem en begin jaren negentig oprichter van Martinizing en mede-oprichter van Buro oog voor zaken. Inge is verantwoordelijk voor het klantcontact en direct betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

volg Inge op Twitter »

john siegers

twitter linkedin facebook

John Siegers

Begon als medewerker bij (All Office) Siegers Haarlem, en werd later mede-eigenaar. Werd in de jaren negentig mede-eigenaar van Martinizing en mede-oprichter van Buro oog voor zaken. John is verantwoordelijk voor de marketing, en de inkoop en fabricage van het assortiment.

volg John op Twitter »


Ons Verhaal

Martinizing, Mappen & Meer

Iets maken wat er nog niet was en het dan zò maken dat het er er nog een hele tijd zal zijn. Dat is wat wij willen en dat is wat wij doen.

Martinizing mappen & meer

Geef ons wat materiaal (polypropeen, poly-vinyl-chloride, karton of hout) een afmeting (A5, A4, of iets specifieks) het logo van de school en wij zijn niet meer te stoppen. Bestaande producten, eigen ideeën die leiden tot nieuwe producten: alles is mogelijk en niets ondenkbaar.

Afspraak?

Welkom bij Martinizing