mappen & meer klik hier om de pagina te refreshen

ringband Klassenmap en Zorgmap by Martinizing

ringband rapportmap met 2-rings d-mechaniek

Klassenmap en Zorgmap.

Nieuw in de serie “Kids with a name 2” is de Klassenmap en de Zorgmap; mappen die in geen enkel klaslokaal mogen ontbreken. De map is gemaakt van Poly Vinyl Chloride (PVC), digitaal bedrukt en voorzien van een insteekvenster op de rugzijde voor de klas/groep-aanduiding. (De map is ook leverbaar met een insteek op de voorzijde, zodat door middel van een A4 geprint vel de voorzijde de uitstraling van de school krijgt). De map heeft een rugbreedte van 70mm en een 4-rings mechaniek met een capaciteit van 52mm. De binnenzijde van het voorplat heeft een verticale insteek voor losse vellen papier.

Nieuw is altijd spannend

Is er al direct een goed gevoel? Misschien nog een paar vragen over de toepasbaarheid? Laat het ons weten. Per e-mail of bel +31(0)23 52 70 400. (en met je smartphone)

Liever eerst een paar voorbeelden zien, voelen en uitproberen? Wij sturen het graag toe. Stuur mij voorbeelden


Mappen Aktie

actie: wij het ontwerp voor uw school (rapport, diploma etc.) hechtmap, en wij maken het gratis!

De komende periode maken wij het ontwerp voor uw school (rapport, diploma etc.) hechtmap, en wij maken het gratis! Doe vandaag nog de aanvraag voor onze aanbieding en wij sturen u onze offerte, inclusief gratis ontwerp, en enkele voorbeeld rapport- of diplomahechtmappen per post toe.

JA, dat wil ik wel! »